long time ago

nu va de extremt länge sedan ewa tog tag i den här bloggen :D
egentligen borde den läggas ner helt och totalt, för alltid men nu finns den här ;)
SÅ: LÄÄÄÄS :D och njut av mina få, men djupa tankar ;)
Det senaste som hänt i mitt liv är att jag fyllt 18 år, vilket inte känns så stor skillnad sen innan, Man blir vuxen säger de o får rösta i valet o köpa öl, thats it. Men... jag hade en kanon bra födelsedag och fick många fina presenter :)
på fredag bli det även middag för tjejerna, vilket ska bli mycket kul :)
var så länge sedan jag träffade vissa av er. man får nästan lite dåligt samvete av att tänka på det. Men vi har trots allt en bra relation trots att vi inte ses allt för ofta. <3 ni betyder ialla fall!
Ska inom en snart framtid till gymmet, med MUM, hör och häpna :D
hon ska följa med som moreliskt stöd och träningskamrat idag.
Mot collegiums gym alltstå, där de känns som jag inte varit på år och dar. De va som mitt andra hem under våren o andra sidan, så jag behövde väl "flytta hemifrån" lite. Träningen går väl bra, men de känns lite lesst just nu, ingen snö, inga andra skidisar inom räckhåll, mer än över nätet o mobilen. Det är tråkigt :(
men har jag bestämt mig för att gå den här vägen, o banne mig klara de här själv under gymnasiet så har jag. O DE SKA JAG KLARA. det som inte dödar de härdar brukar man ju säga :)
Men efter gymnasiet vill jag till mitt vinterland, jag ska flytta någonstans där jag kan åka skidor på riktigt :)
Just nu lockar Östersund väldigt mycket, det verkar bra där och deffenitivt mer snödagar än här hemma. Men jag vet inte vad jag ska läsa än, ändrar mig från vecka till vecka, men de finns ju lite att välja på där. Känns iaf skönt att ha en liten framtidplanering att se fram emot , för de är de jag gör :)
Take care <3