en vecka senare

de va faktiskt mer än en vecka sen jag skrev sist :/ skäms på mig, tror att blogg en gång i veckan är mer min grej :)
blev iaf frisk tillslut en de tog tid o framför allt ork. de där va ingen vanlig förskylning. förbered er på de ni som inte haft de än ;)
o de va som linnea sa, livet går vidare, shopping är balsam för själen, men så kan man inte hålla på i all oändlighet. måste ta tag o de, hitta nått annat, för de är som jobbigast då när man har mycket tid. När an inget måste göra o tankarna flyger iväg åt FEL håll. det är så mycket som på nått sätt påminner om honom. vill på ett sätt inte tänka på de, men inte glömma, finns de ett mellanting? jag ville hellst av allt att de inte skulle hända men nu är de så oc tankarna finns ju alltid där att man kommer förlora personer man tycker om. tankarna finns ju alltid där att man inte räcker till , att man vill göra om, vara på ett annat sätt. men man kan varken ändra på sanningen, sig själv eller någon annan. hur mycket man än vill.
lär dig livets stora gåta: älska glömma och förlåta

just nu sitter jag på ett tåg mot sundsvall, emmas hometown :)
ska på skidkonvent, typ som utbildning, ska på en speciell för unga ledare. ser fram emot det :) känns som en lite kick off i mitt liv faktiskt, så jag ska ta vara på den. martin "brottaren/dansaren" lidberg ska hålla i ett träningspass under helgen, de ska bli kul! :D jubeleums middag på lördag kväll, lite klädproblem som måste lösas innan det, jag vet varken in eller ut, panik?

snart drar läger och tävlings tiden igång igen, första etappen bli torsby skidtunnel med mora skidgymnasium, kommer bli lika kul som alltid, härligt gäng man hamnat i. sen rullar de på fram till den första cup tävlingen i Skellefteå i december :) pepp på de!

snart ska jag ta mitt pick o pack från de här tåget o snabba mig till en taxi :D har en kvart på mig till allt börjas, tajt tidschema jag vet ;)

ciao <3


sjukling

nee jag är trött på de här, har varit förskyld nu i 3 dar o jag är redan trött på de. när man är frisk o kan träna då känner man sådär till det, men nu när man inte kan blir man så sugen på att ge sig ut o träna. Man blir jätte rastlös av att inte kunna.  Så när jag bli frisk, då jäklar ska jag träna :D jag ser så fram emot nästa säsong, mycket mer än den förra. då kände jag min oförberdd, nu känns de kanon, jag vet precis vad som kommer hända o vilka mål jag har. Jag vet att jag kan, jag måste bara plocka fram det på rätt tillfälle :)

Gårdagens kväll vart efter mycket om o men en bra kväll :) Min underbara Linnea o jag pratade a long time i telefon, behövde verkligen det <3 de va riktig glädje som jag inte känt på länge. tack nea tack tack <3
"han kör bmw, men om du vill komma med din bmx och stödhjul är de helt okej" haha

Tog mig iaf till skolan för att ha projektarbete, men min mate emma har hockey så jag var alone. sen bar de av till bibblan för att hålla Linnea o Madde sällskap o hitta en bok till projektet. Blir en fika o stan med Linnea sen. Shopping är som balsam för själen säger Linnea så jag hoppas det hjälper :)


Your my sunshine after the rain
your the cure against my fear and my pain
'cause im losing my mind when your not around
its all...its all because of you

love <3 // ewa

septemberhelg

Ibland kan de vara så skönt att bara vara, inte göra nått speciellt, bara gå omkring o göra de som kommer för en. så har min helg sett ut, o jag behövde verkligen de. Pappa va i Stockholm för att Synsam fyllde 40 år, så familjen Johansson var minus en.
De blev iaf en sväng på stan i fredags, ny väska o almenacka. Lördag blev de kortis på ikano för att köpa grejer till huset. Film senare på kvällen med brorsan, Knocked up :) se den om du inte har gjorde de innan, lite söt film faktiskt!
Fastnade vid msn till sent på natten, klockan bara tickade iväg, o de är väl så när man har roligt och trevligt sällskap :) tack för de!
Planerade även träningen den här säsongen, o de känns rikitgt bra. Känner att tiden finns där för att hinna få ihop ycket timmar och BRA träning. Blir även en hel del läger, tunneln x2 och självklart läger med Mora skidgymnasium. Det är alltid lika kul o såå härliga människor :) <3 iår bär det av till Bruksvallarna och Vemdalen i november. Kommer sakna Helene o Hanna som slutat iår på skidgym :/ men ni vet att ni betyder brudar!

Hatar de här höstvädret, de är inte varmt o inte kallt heller, nått mellanting hela tiden, Jag tycker inte om de! Ge mig snö o rikitgt kallt ist. antingen sommar eller vinter, inget mellanting. Ta bort höst o vår tack :)
Har haft en skön helg iaf, fast jag tror min sjuka bror har smittat mig, men jag hoppas jag är i hyffsad fas för nästa skolvecka eftersom jag känt mig lite sliten senaste veckorna. vet inte va de beror på :S

love <3 // ewa

Grupptryck, bal och extremt trött

long time ago... efter en känsla av grupptryck från alla mina andra duktiga, bloggande, kompisar kände jag att inte fasiken ska jag vara värre :D so here I'am ;)

skolstart o allt sånt där är redan avklarad, nollning o de där , ni vet ;)
nollningen blev ju ganska lyckad trots allt, helt okej. fast jämför man med högskole nollning är de där INGENTING! ser fram emot framtida nollning alltså :)
men innan man hanmar på nollningen måste man komma in o bestämma sig för en utbildning, de är mitt stora problem och där många tankar ligger just nu. UCSH, sätt in mig på en linje som passar mig o ge mig betalt för de oxå så är jag nöjd :D

jag har kommit på att jag gått o blivit en morgontrött person, o de är inte bra! hur ska jag va pigg på alla skidtävlingar i vinter när jag inte orkar gå upp :S förhoppningsvis är jag mer taggad för tävling o snö o allt de där än skolan ;) för träningen går kanon, även om de är mycket... så är de super skoj :)

dagen news är att min balpartner är fixad, Henrik Hellöv :) då kan jag iaf lägga de tankarna åt sidan, känns skönt, och kul att få gå på bal. Baaaara klänningen kvar att fixa + all träning :)

nått i den här stilen på klänning vill jag ha :)

love <3 // ewa